Wassen zonder water door Omnigroen Mobiele Was Service

Gepubliceerd: 
26 januari 2012
Laatste wijziging: 
21 april 2015

Een bedrijfsauto is het visitekaartje van uw bedrijf. Omnigroen Mobiele Was Service van de Haeghe Groep helpt u graag om ook uw auto’s schoon te houden. Op eigen locatie en zonder water.

Wassen zonder water

Omnigroens Mobiele Was Service biedt autowassen zonder water aan op locatie. Voor een tarief dat te vergelijken is met de kosten van een wasbeurt in een wasstraat. Maar, met een beter resultaat. En er wordt geen drinkwater verspild. Verantwoord en groen gemak dus.

Wassen waar u wilt

Logo Mobiele Was Service

U kunt uw auto (‘s) laten wassen in de wasstraat van Omnigroens Mobiele Was Service. In slechts 30 minuten wordt uw auto gewassen en het interieur gezogen.

Even geen tijd? Geen probleem! Wij wassen ook auto’s op locatie aan huis of bij uw bedrijf. Wel zo gemakkelijk en geen verloren reistijd voor u en uw medewerkers.

Wassen zonder water

Slechts 0,2 liter wasmiddel is er voor nodig om de buitenkant van een normale personenauto in ongeveer 30 minuten volledig te reinigen. En dat terwijl een wasstraat tot wel 400 liter water per auto verbruikt. En een gewone wasbeurt thuis met de tuinslang zelfs 50 liter.

Heeft u interesse in de diensten van Omnigroen? Neem dan contact met ons op.

Adres & contact

Mobiele Was Service
Zilverstraat 95
2504 AB Den Haag

Telefoon: 06 - 111 697 80 / 06 - 114 991 21

E-mail: mws@haeghegroep.nl

Gepubliceerd: 
26 januari 2012
Laatste wijziging: 
21 april 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?