Medewerker Haeghe Groep ruimt een doos dossiers op in het archief in het kader van de Participatiewet.

Archiefservice

Onze meerwaarde

  • Op de locatie die u wenst
  • Opgeleide medewerkers
  • Marktconform tarief
  • U bepaalt wat gebeurt

U bent hier

Archiefservice

Archiefservice

Met de archiefinzet van de Haeghe Groep is uw geschiedenis in goede handen en kunt u sociaal verantwoord ondernemen. Door het laten schonen, opnieuw inrichten of digitaliseren van het papieren archief biedt u namelijk mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt werk. Alle bedrijven en instellingen archiveren. Daarmee stelt men de geschiedenis veilig en voldoet men aan wettelijke bewaartermijnen. Archiveren is een vak, het vraagt om precisie en kennis en staat veelal los van de eigen werkzaamheden. Daarom besteden veel bedrijven en organisaties het werk uit aan de archiefservice van de Haeghe Groep.

Van ontnieten tot digitaliseren

Alle aspecten van archiveren kunt u uitbesteden. Denk daarbij aan het ontdoen van nietjes en paperclips, opschonen, opbergen, opnieuw inrichten en digitaliseren. Bij het digitaliseren van het archief wordt samengewerkt met gespecialiseerde bedrijven. Dat betekent ‘de handen van de Haeghe Groep en de ICT van de partner’. Voor elke opdracht ontwikkelt de Haeghe Groep een protocol en werkinstructie. Het werk gebeurt onder aansturing van de Haeghe Groep en er is regelmatig overleg met de opdrachtgever.

Bij opdrachtgever of bij Haeghe Groep

De werkplek van de archiefmedewerkers verschilt. Sommige opdrachtgevers houden hun archief graag in eigen huis. In dat geval worden de werknemers bij de opdrachtgever gedetacheerd. Anderen geven de voorkeur aan uitvoering bij de Haeghe Groep.

Opleiding en ervaring

De archiefmedewerkers krijgen een opleiding en regelmatig bijscholing van de Haeghe Groep. Waar nodig doen ze ervaring op in een gesimuleerde werksituatie. De praktijk illustreert hun vaardigheden. Voorbeelden zijn het controleren en schoonmaken van 50.000 dia’s uit een fotoarchief, het bewerken van 22.000 grafrechtendossiers van een uitvaartonderneming en het digitaliseren van zes miljoen vinger-en handafdrukken op locatie. Een aantal landelijke organisaties op het gebied van archief en documentatie maakt al jaren gebruik van de Archiefservice van de Haeghe Groep. Door deze werkwijze koppelt de Haeghe Groep een archiefservice met marktconform tarief en concurrerende kwaliteit aan de meerwaarde van zeer gemotiveerde werknemers. Met hun kennis en gedreven inzet is uw geschiedenis in goede handen én kunt u sociaal verantwoord ondernemen.

Heeft u een archiveringsklus?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend