Begeleid werken

Onze meerwaarde

  • Kosteloze begeleiding door¬†jobcoach
  • Diverse¬†subsidiemogelijkheden
  • Proefplaatsing mogelijk
  • Advies over omgaan met de arbeidshandicap

U bent hier

Begeleid werken

Begeleid werken

Hoe vindt u een gemotiveerde medewerker? Uw bedrijf heeft genoeg werk, maar het valt niet mee om daar de juiste medewerkers bij te vinden. Iemand die met plezier en gemotiveerd werkzaamheden verricht. Is deze situatie herkenbaar voor u?

Begeleid Werken biedt een oplossing

U neemt dan iemand in dienst met een Wsw-indicatie. Deze medewerkers tellen mee voor de banenafspraak in het kader van de Participatiewet. Zij hebben beperkte arbeidsmogelijkheden, maar dankzij de loonkostensubsidie betaalt u alleen voor het werk dat ze verrichten. Het
zijn gemotiveerde medewerkers die door een arbeidshandicap lastiger aan de slag komen dan de gemiddelde werknemer. Werken betekent voor deze mensen erbij horen, mee doen in het arbeidsproces.

Kwaliteiten

Uw nieuwe medewerker en u krijgen waar nodig kosteloos begeleiding van een job coach van de Haeghe Groep. Ook adviseert de jobcoach u over de kwaliteiten van de medewerker en hoe u het beste met zijn of haar arbeidshandicap om kunt gaan. De medewerker heeft vaak en lager prestatieniveau. Daarvoor ontvangt u ter compensatie een loonkostensubsidie. Is een aangepaste werkplek nodig, dan regelt en financiert de Haeghe Groep dat. Bij ziekte kunt u bovendien het uitbetaalde loon weer terugkrijgen. Indien het voor de functie of loopbaanontwikkeling van de medewerker relevant is, bestaat de mogelijkheid van subsidie voor het volgen van een opleiding. Een proefplaatsing kan een onderdeel zijn als u kiest voor begeleid werken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken bij de Haeghe Groep. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voorbereid om zo goed mogelijk te kunnen functioneren bij uw bedrijf of organisatie. Wat een medewerker van de Haeghe Groep voor u kan betekenen laten wij graag op de werkvloer aan u zien.

Afspraak of meer informatie?

Neem dan contact op met Services Sales, via telefoonnummer 070 - 353 56 98 of e-mail servicessales@haeghegroep.nl
Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend