Beveiligingsmedewerker Haeghe Groep schijnt met een zaklamp schuin omhoog richting camera. Hij werkt in het kader van de Participatiewet bij de Haeghe Groep.

Beveiliging en Toezicht

​Onze meerwaarde

  • Gecertificeerde medewerkers
  • Op afroep of gedetacheerd
  • Sociaal ondernemen
  • Voor korte of langere tijd

U bent hier

Beveiliging en Toezicht

Beveiliging en Toezicht

Beveiliging: vrijwel elke organisatie of ondernemer kiest voor de meest geavanceerde apparatuur. Toch blijft beveiliging voor een groot deel mensenwerk en daarvoor bent u bij de Haeghe Groep aan het juiste adres. U werkt met goed opgeleide en gemotiveerde beveiligers en toezichthouders. Tegelijkertijd hebt u daarmee de mogelijkheid om sociaal verantwoord te ondernemen. U geeft mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt de kans op werk. Zo leidt beveiliging tot meer dan een veilig gevoel. Werken in de beveiliging en toezicht is ronduit veelzijdig. Het gebeurt op straat,

in het midden- en kleinbedrijf, bij zorginstellingen en overheden, bij evenementen en in musea. Het betekent rondes lopen, legitimatiebewijzen controleren, informatie geven, gevaarlijke situaties voorkomen en bemiddelen bij onenigheid. Het vraagt om scherpte, geduld, klantvriendelijkheid en stevig in je schoenen staan. De Beveiligers en Toezichthouders van de Haeghe Groep beschikken over deze capaciteiten.

Gecertificeerd

Tijdens de uitvoering van het werk worden mensen opgeleid tot toezichthouder of beveiliger.  De opleiding mbo 2+ beveiliger wordt gevolgd bij een erkend opleidingsinstituut. Het is een intensieve opleiding van een jaar, waarbij separaat de cursus Bedrijfshulpverlener (bhv) wordt gegeven. De beveiligers zijn bovendien gecertificeerd.

Op afroep of gedetacheerd

De Beveiligers en Toezichthouders zijn op uiteenlopende manieren inzetbaar. Bij een evenement bijvoorbeeld werken zij op uurbasis. Voor dagelijks terugkerende werkzaamheden geven opdrachtgevers vaak de voorkeur aan vaste gezichten. Zij kiezen dan voor detachering, waarbij de mensen in dienst zijn van de Haeghe Groep en werken bij de opdrachtgever. De medewerkers van de Haeghe Groep zijn bijzonder. Zij hebben veel kwaliteiten en zijn zeer gemotiveerd. Juist daardoor valt hun motivatie en plezier in het werk op. Werken met deze mensen betekent meewerken aan social return en een participatiemaatschappij waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Dat geeft meer dan een veilig gevoel.

Zoekt u personeel om toezicht te houden?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend