Twee cateringmedewerkers van de Haeghe Groep staan achter een counter. Een van hen schept eten op een bord. Zij werken in het kader van de Participatiewet bij de Haeghe Groep.

Catering

Onze meerwaarde

  • Goed opgeleid personeel
  • Van broodje tot luncharrangement
  • Productie van halffabricaten
  • Inhuur van cateringpersoneel

U bent hier

Catering

Catering

Een lunch met zakenpartners regelen, dagverse broodjes voor de horeca en personele ondersteuning bij een evenement of in uw bedrijf: de cateringservice van de Haeghe Groep doet het! Met het inschakelen van deze service werkt u op twee manieren aan gezondheid. Uw gezondheid als afnemer is gebaat bij de verantwoorde producten en de gezondheid van onze medewerkers verbetert dankzij de kans op arbeid. Door zaken te doen met de cateringservice van de Haeghe Groep hebt u de kans om sociaal verantwoord te ondernemen.

Vergaderlunch met verstand

U kunt eenvoudig belegde broodjes tot zeer luxe luncharrangementen bestellen. In de gloednieuwe HACCP-gecertificeerde productielocatie in Leidschenveen maakt het cateringteam de lunches klaar en bezorgt deze bij de opdrachtgevers. Dit zijn onder andere overheidsinstellingen, grote en kleine bedrijven en internationale organisaties.

Specialisten in het maken van tosti’s en panini’s

Naast de dagverse broodjes produceert de cateringafdeling halffabricaten zoals tosti’s en panini’s. Ze worden belegd, gekoeld bewaard en bezorgd bij opdrachtgevers zoals horecabedrijven, verenigingen en scholen met een kantine of instellingen met een personeelsrestaurant.

Inzet bij opdrachtgevers

Naast de productie in eigen huis zijn de werknemers van de cateringservice ook inzetbaar bij opdrachtgevers, zoals voor het serveren van koffie en assisteren in een bedrijfsrestaurant. Dat kan via detachering tegen een vast maandbedrag. De medewerkers zijn geliefd als bedienend personeel bij evenementen en partijen. Daarbij werken ze vaak samen met het personeel van de partycateraar.

De medewerkers krijgen een geaccrediteerde horecaopleiding niveau mbo 1 of 2. Hun logistiek is bewonderenswaardig en ze zijn uitermate bedreven in hun werk. Daarmee besparen zij de opdrachtgever tijd, ruimte en geld.

De Cateringservice van de Haeghe Groep heeft ambities en wil groeien. Het vak is onder de knie, de locatie in perfecte staat en het plezier in het werk groot. U bent van harte welkom voor een kijkje in de keuken. Door zaken te doen met de cateringservice van de Haeghe Groep bent u verzekerd van kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Ook hebt u de gelegenheid om sociaal verantwoord te ondernemen. Zo kunnen meer mensen in de participatiesamenleving meedoen en dat is gezond voor iedereen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de cateringservice?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend