Participanten Rijksoverheid

U bent hier

Participanten Rijksoverheid

Participanten Rijksoverheid

Participanten Rijksoverheid

Maakt uw organisatie deel uit van de Rijksoverheid? En bent u op zoek naar (tijdelijke) invulling van vacatures met arbeidsparticipanten?
Dan bent u van harte welkom bij de Haeghe Groep.

De Haeghe Groep is één van de preferente leveranciers die arbeidsparticipanten met afstand tot de arbeidsmarkt mag aanleveren in regio west. Velen gingen u voor en ook de Rijksoverheid huurt inmiddels al naar volle tevredenheid een deel van haar participanten in bij de Haeghe Groep.

Gunning aanbesteding

Wij zijn trots dat wij per 1 juli 2017 de rijksbrede aanbesteding voor het leveren van arbeidsparticipanten gegund hebben gekregen. Dit op basis van onze kwaliteiten en middelen waarmee we voorzien in de plaatsing en begeleiding van arbeidsparticipanten.

Inzet Haeghe Groep

Om tot een juiste match te komen maakt de Haeghe Groep gebruik van:

  • Een uitgebreide en volledige personeelsdatabase waarin ongeveer 2000 mensen zijn opgenomen.
  • Een schouwmethodiek waarbij specialisten kandidaten op meer dan 90 competenties en vaardigheden schouwen.
  • Een uitgebreid matchingsysteem dat werksoort en individuele kandidaten met elkaar verbindt.
  • Teammanagers die jarenlang samenwerken met de participanten. Zij volgen de participanten binnen diverse functies en projecten en leggen de voortgang vast in verslagen.
  • Teammanagers zijn volledig op de hoogte van de (persoonlijke) omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden op de werkvloer.

De begeleiding van participanten door de Haeghe Groep gedurende lopende opdrachten is erop gericht om u volledig te ontzorgen. De participant wordt begeleid door de betrokken managers van de Haeghe Groep. Dit gebeurt in goed overleg met de opdrachtgever. Benodigde werkplekaanpassingen en opleidingen van de participanten worden door de Haeghe Groep verzorgd.
Wij verzorgen ook individuele (verzuim)begeleiding voor de medewerkers.  De Haeghe Groep beschikt over eigen arbeidsdeskundigen, arbo-artsen en een uitgebreide afdeling bedrijfsmaatschappelijk werk.
Breng uw aanvragen onder bij de Haeghe Groep en verzeker u van solide kennis en dienstverlening!

Online platform Rijksoverheid

Vanaf 1 juli zet de Rijksoverheid haar vacatures voor participanten uit via een online platform maar u kunt ons natuurlijk ook direct benaderen via onze contactgegevens.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de inhuur van participanten? Dan kunt u gebruik maken van het volgende email adres om dit bij ons te melden: participanten@haeghegroep.nl Of neem telefonisch contact met ons op 070 353 56 98.
U krijgt dan binnen één werkdag een reactie van ons!

 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend