Haeghe Groep medewerker zit met een headset op achter een beeldscherm

Administratieve ondersteuning

Onze meerwaarde

  • Kwalitatieve ondersteuning
  • Enthousiaste medewerkers
  • Oplossingen op maat
  • Voor korte of langere tijd

U bent hier

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Kopiëren, scannen, mailingen versturen of data invoeren: het zijn tijdrovende klussen en ze worden vaak uitgevoerd door secretaresses met een toch al volle agenda. De Haeghe Groep beschikt over goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers om dit werk uit te voeren. Zij hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als u hen inschakelt hebt u niet alleen profijt voor uzelf, maar ook de mogelijkheid om sociaal verantwoord te ondernemen. Voor de administratieve ondersteuning kent de Haeghe Groep een flexibele inzet. Sommige opdrachtgevers vinden detachering van medewerkers binnen hun bedrijf de ideale oplossing, andere zien liever de uitvoering ervan binnen de Haeghe Groep. Ook voor eenvoudig receptie- en baliewerk beschikt de Haeghe Groep over opgeleide medewerkers die u kunt inzetten binnen uw bedrijf.

Functiecreatie

Dankzij de ervaring en expertise heeft de Haeghe Groep oog voor nieuw werk. Zo bleek in de contacten met een ministerie dat hoogopgeleide medewerkers relatief veel tijd kwijt zijn aan eenvoudig administratief werk. Resultaat is de introductie van etage-assistenten, een prachtvoorbeeld van functiecreatie. Het blijkt voor de opdrachtgever een verrijking en de werknemers zijn blij met een nieuwe job.

Bezetting gegarandeerd

Bij een aanvraag van een opdrachtgever zoekt de Haeghe Groep naar de juiste match tussen de aard van het werk en de meest geschikte medewerker(s). Eenmaal aan het werk, is de Haeghe Groep vraagbaak en beschikbaar voor zowel opdrachtgever als medewerker. Ook voor uw bedrijf,  organisatie of instelling. De medewerkers van de administratieve ondersteuning en receptiediensten werken bij uiteenlopende opdrachtgevers. Naast de rijks- en lokale overheden maken landelijke organisaties, banken en grote en kleine bedrijven van de diensten gebruik.

Ontdek de talenten

Kenmerkend voor de medewerkers van de Haeghe Groep is hun motivatie en plezier in hun werk. Alle reden dus voor werkgevers om sociaal verantwoord te ondernemen.

Op zoek naar een administratief medewerker?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend