Medewerker verwijdert oude stoffering van een stoel

Industrie

Onze meerwaarde

  • Recycling van producten
  • Gespecialiseerde medewerkers
  • Gevarieerde werkzaamheden
  • Van klein tot groot project

U bent hier

Industrie

Industrie

Bij de Haeghe Groep gaat de factor arbeid hand in hand met duurzaamheid en recycling. Naast elektrotechnische werkzaamheden krijgen stoelen, vlaggenstof en boeken hier een tweede kans. Ook de mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt die hier werken, zijn blij met deze ‘tweede kans’. Als opdrachtgever bent u verzekerd van handige handen tegen een marktconform tarief én bent u in de gelegenheid om sociaal verantwoord te ondernemen.

Elektro

De medewerkers op de afdeling elektro weten wat accuraat en veilig werken is, of het nu gaat om printmontage, kabelbomen voor melkrobots of het in elkaar zetten van stopcontacten en schakelkasten voor de tuinbouw. In de goed geoutilleerde bedrijfsruimte van de Haeghe Groep werken zij voor bedrijven op het gebied van kassenbouw, verwarmingsapparatuur of verlichting. Uiteraard voldoet de Haeghe Groep aan hoge (internationale) standaards en keurmerken. De medewerkers worden opgeleid via de bedrijfsschool van de Haeghe Groep en doen de nodige ervaring op bij de opdrachtgever. Samen met het technisch inzicht van de teammanagers vinden opdrachtgevers hier een sociale en deskundige zakenpartner.

Duurzaam (her)gebruik

Met de grafische afwerking is de Haeghe Groep specialist in het opknappen en binden van oude boeken. Dat doen zij onder andere voor de bibliotheekbranche en het middelbaar onderwijs. Ook oude boeken uit de kringloop krijgen een tweede leven door de binnenkant te voorzien van blanco papier en de kaft te restaureren. Resultaat is een uniek schrijfboek met de titel van een wereldschrijver. De werkzaamheden variëren van het plastificeren en kartonneren van boeken, enveloppen vullen en stickers plakken tot het vervaardigen van kleine relatiegeschenken als een agenda of notitieblokje.

Stofferen en hergebruik

Mensen met handige handen en vakkennis zijn in hun element met het stofferen van stoelen. Zo liet een grote gemeente alle kantoorstoelen opnieuw bekleden met stof waarop het gemeentelogo was gedrukt. Kosten: nog geen twintig procent van de nieuwprijs. Ook theaters, stadions en openbaar vervoerbedrijven brengen hier hun stoelen. De medewerkers zijn in staat grote projecten in korte tijd aan te pakken: honderd bureaustoelen in een keer doen ze met plezier. Een andere uitdaging voor de medewerkers is het omtoveren van reclamevlaggen, bannerdoeken en spandoeken tot telefoonhoesjes, ipad-hoezen, portemonnees en shoppers. Zo werden containers vol oranje vlaggen en banners van een WK-sporttoernooi in Den Haag verwerkt tot gadgets en uitgedeeld tijdens een afterparty.

Medewerkers nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend