Medewerker Haeghe Groep maakt zijkant van de balie schoon op het stadhuis van Den Haag

Schoonmaakdienst

Onze meerwaarde

  • Professionele schoonmaakdienst
  • Sociaal ondernemen
  • Begeleiding door de Haeghe Groep
  • Specialist in vloeronderhoud

U bent hier

Schoonmaakdienst

Schoonmaakdienst

Met de schoonmaakdiensten van de Haeghe Groep weet u zich verzekerd van een schoon bedrijf en hebt u de mogelijkheid om sociaal verantwoord te ondernemen. Door het uitbesteden van dit schoonmaakwerk biedt u namelijk mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt de kans op werk. Ook dat is ‘een schone zaak’.

Resultaatgericht schoonmaken

Niemand krijgt een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat geldt ook voor bedrijven, scholen, winkels en kantoren. Een smetteloze entree is daarbij het visitekaartje. De professionele schoonmaakdienst van de Haeghe Groep kan daar aan bijdragen. De schoonmaakdienst werkt voor kantoren en instellingen, maar ook voor brandweer en ambulancediensten en sportaccommodaties. Schoonmaken en schoonhouden is het motto. De Haeghe Groep garandeert een schoon bedrijf door resultaatgericht schoon te maken in plaats van te werken op vaste tijden.

Specialisaties

In de meeste gevallen begeleidt de Haeghe Groep zelf de mensen op de werkvloer, de opdrachtgever heeft er in feite geen omkijken naar. Op sommige locaties werken vaste medewerkers. De schoonmaakdienst van de Haeghe Groep is ook gespecialiseerd in vloeronderhoud. Voorbeeld is het onderhoud van linoleumvloeren door conserveren, sprayen, uitharden of het aanbrengen van een nieuwe waslaag. Voor glasbewassing werkt de Haeghe Groep samen met gespecialiseerde vaste partners.

In opdracht van woningcorporaties of Verenigingen van Eigenaren zorgt de Haeghe Groep voor het schoonhouden van portieken en galerijen. Afhankelijk van de wens gebeurt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks.

U minder zorgen, onze mensen meer kansen

De Haeghe Groep ‘ontzorgt’ de opdrachtgever, dat wil zeggen dat u ook het regelen van loonkostensubsidies en de begeleiding van de werknemers aan de Haeghe Groep kunt uitbesteden. Zakendoen met de Haeghe Groep komt niet alleen uw bedrijf of organisatie ten goede, maar ook mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Bent u op zoek naar gekwalificeerd schoonmaakpersoneel?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend