medewerker Haeghe Groep haalt onderdelen computer uit elkaar, onderdeel van hergebruik. Dit in het kader van sociaal ondernemen en Participatiewet.

Ik zoek personeel

Onze meerwaarde

  • Kwalitatieve ondersteuning
  • Enthousiaste medewerkers
  • Oplossingen op maat
  • Voor korte of langere tijd

U bent hier

Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar personeel? Als werkgever wilt u medewerkers die passen op de werkplekken binnen uw organisatie. De Haeghe Groep heeft de juiste kandidaten voor u. Wij adviseren u ook bij het maken van een aantal keuzes voor een passende contractvorm. Wilt u uw nieuwe medewerkers zelf in dienst nemen? Zo voldoet u ook aan de eisen van de Participatiewet. Of kiest u ervoor ze een periode in te huren?

Personeel op maat

Wij maken voor u een voorstel op maat. Het bevat een of meer geschikte kandidaten. Verder krijgt u heldere informatie over de begeleiding die de Haeghe Groep biedt. Een indicatie van de kosten is onderdeel van het voorstel. En als dat relevant is gaan we in op eventuele subsidiemogelijkheden. Zegt u maar hoe u het hebben wil.

Participanten Rijksoverheid

Maakt uw organisatie deel uit van de Rijksoverheid? En bent u op zoek naar (tijdelijke) invulling van vacatures met arbeidsparticipanten? Dan bent u van harte welkom bij de Haeghe Groep.
Lees meer over plaatsing en begeleiding van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt bij de Rijksoverheid op de pagina participanten Rijksoverheid.

Op zoek naar gekwalificeerd personeel?

Het is goed mogelijk dat wij u kunnen helpen! Bel vandaag nog met 070 353 56 98 of vul het contactformulier in. 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend