Medewerker Haeghe Groep zit op een bakfiets tijdens de Olympic Experience

Evenementenservice

Onze meerwaarde

  • Medewerkers zijn breed inzetbaar
  • Opgeleide medewerkers
  • Sociaal ondernemen
  • Inhuur mogelijk voor afterparty

U bent hier

Evenementenservice

Evenementenservice

Organiseert u een muziekfestival, sportevenement of bedrijfsfeest? Met de Haeghe Groep zijn uw gasten verzekerd van een schone en veilige omgeving, kunt u catering en groenvoorziening realiseren en krijgen vlaggen en banners na afloop een tweede leven als telefoon- of tablethoes. Evenementenservice bundelt diverse expertises van de Haeghe Groep en ontzorgt de organisatoren. Onze medewerkers zijn mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Door hen in te schakelen onderneemt u sociaal verantwoord.

Hoe groot of klein uw evenement ook is, de Haeghe Groep heeft voldoende gekwalificeerde medewerkers in huis. Hun inzet loopt uiteen van parkeerservice, catering, glazen wassen, toiletbeheer, fietsenstalling tot beveiliging van het terrein.

En na het evenement?

Dan geeft de afdeling Industrie van de Haeghe Groep de banners en vlaggen een tweede leven als telefoonhoesje, tablethoes, portemonnee of shopper. Zo werden containers vol oranje vlaggen en banners van een WK-sporttoernooi in Den Haag verwerkt tot gadgets en uitgedeeld tijdens een afterparty.

De medewerkers hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De Haeghe Groep is gespecialiseerd in de begeleiding van deze medewerkers. Deze groep mensen is capabel en gemotiveerd maar mist de vaardigheid om zelfstandig een baan te vinden. Bij de Haeghe Groep kunnen zij hun talenten ontwikkelen. Daardoor leveren zij maximale prestaties en hebben zij plezier in hun werk. Werken met medewerkers van de Haeghe Groep in de evenementenservice betekent meewerken aan social return en aan een participatiemaatschappij waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Heeft u een social return verplichting? Inzet van de Haeghe Groep telt volledig mee.

WK Beachvolleybal Den Haag 2015

Tijdens het WK Beachvolleybal in Den Haag was de Haeghe Groep verantwoordelijk voor de schoonmaak van de tribunes, het terrein rond de Hofvijver en de toiletten.

Evenement gepland?

Wilt u daarbij geholpen worden door de Haeghe Groep? Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend