Groenmedewerker Haeghe Groep duwt een kruiwagen voort

Groenonderhoud

Onze meerwaarde

  • Goed opgeleide medewerkers
  • Wij voldoen aan de ISO 9001 norm
  • Marktconforme tarieven
  • Handen met groene vingers

U bent hier

Groenonderhoud

Groenonderhoud

Zoekt u extra mankracht voor de aanleg of het onderhoud van tuinen of parken? Wilt u met gediplomeerde en ervaren groenkrachten werken? Heeft u 'handjes' nodig met groene vingers? De Haeghe Groep biedt vakkrachten met ervaring en een ongekende dosis enthousiasme.

Onderhoud openbare ruimte

De groenafdeling van de Haeghe Groep werkt veel voor de gemeente Den Haag. Onze mensen verrichten onderhoud in de openbare ruimte, waaronder grote groengebieden zoals parken en plantsoenen. Daarbij ruimen wij ook zwerfvuil, legen we prullenpakken, repareren we straatmeubilair en schonen we sloten en watergangen.

Bijzondere projecten

Eigenlijk is er niets dat we niet doen in de openbare ruimte. Ook bijzondere projecten zoals het onderhoud van de Japanse Tuin in Clingendael. Onze mensen zijn dan ook ervaren werkkrachten. Deze ervaring wordt nu door steeds meer hoveniers ontdekt.

Het Haga ziekenhuis laat medewerkers van de Haeghe Groep het groenonderhoud uitvoeren. Zo kunnen zij zich richten op ander belangrijk werk.

Vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend