Groep van vijf medewerkers van de Haeghe Groep plaatsen etiketten op plantenstokjes. Eén medewerker staat bij een kar en pakt een doos met etiketten om op de tafel te zetten.

Handling

Onze meerwaarde

  • Op de locatie die u wenst
  • Grote volumes mogelijk
  • Sterk in eenvoudig werk
  • Voor kortere of langere tijd

U bent hier

Handling

Handling

Voor tal van enkelvoudige werkzaamheden in de plantenwereld geldt ‘vele handen maken licht werk’. Of het nu gaat om plantjes stekken, plantjes samenvoegen tot een leuke attentie, stickers plakken of etiketten klikken: de sector Handling van de Haeghe Groep is graag uw partner. Door hen in te schakelen kunt u sociaal verantwoord ondernemen, want het gaat om mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De Haeghe Groep verricht onder andere ‘handenarbeid’ voor kwekerijen en exporteurs. Het gebeurt in de hallen van de Haeghe Groep, maar ook bij opdrachtgevers in het bedrijf. De ene medewerker komt namelijk het beste tot zijn recht in ‘eigen huis’ bij de Haeghe Groep, de andere kan soms met begeleiding prima aan de slag op locatie bij de opdrachtgever.

Voor alle sectoren met handmatig werk

Voor de handlingswerkzaamheden binnen de Haeghe Groep zijn ruime hallen beschikbaar. Hier kunnen behoorlijke volumes verwerkt worden. De medewerkers zijn sterk in eenvoudig werk, zoals het vouwen van papieren potcovers en het vastklikken van etiketten met plantennamen of barcodes die in een plant gestoken kunnen worden. Ook het samenvoegen van een zakje potgrond en een zakje zaadjes in een kistje is een voorbeeld. Door ingewikkelde processen in stukjes te delen werkt iedereen op eigen kunnen en ontstaat een mooie logistiek. Niet alleen de tuinbouwsector, ook andere sectoren met handmatig werk zijn van harte welkom bij de Haeghe Groep.

Op locatie bij kwekerij of exporteur

Voor werkzaamheden op het eigen bedrijf kan de opdrachtgever mensen eenmalig of voor langere tijd inhuren. Er is namelijk genoeg te doen in de bloemen- en plantenteelt. Denk aan het maken van plantenarrangementen, stek scheuren, kaartjes bevestigen, dozen stapelen, opruimen of dode bloemen uit planten halen. Het zijn vaak arbeidsintensieve klussen, waar de medewerkers van de Haeghe Groep met grote toewijding en enthousiasme aan werken. Door hen in te schakelen beschikt u niet alleen over goed ingewerkte en gemotiveerde medewerkers, ook onderneemt u sociaal verantwoord. Zo zijn deze ‘vele handen’ om meerdere redenen aantrekkelijk voor de tuinbouwsector.

Heeft u medewerkers nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend