Medewerker Haeghe Groep inspecteert de opdruk op een witte kaars

Kaarsenmakerij

Onze meerwaarde

  • Hoge kwaliteit gegoten kaarsen
  • Hergebruik kaarsrestanten
  • Grote variatie in kleur en soort
  • Enthousiaste medewerkers

U bent hier

Kaarsenmakerij

Kaarsenmakerij

Een zakenlunch of romantisch etentje in Den Haag? Grote kans dat er kaarsen op tafel staan van de Kaarsenmakerij van de Haeghe Groep. Deze kaarsenmakerij heeft ruim duizend horecabedrijven in de regio als klant. De redenen zijn duidelijk: de kaarsen zijn gegoten en daardoor van hoge kwaliteit. Ze zijn in ruim dertig kleuren verkrijgbaar en de restanten worden hergebruikt. Niet in de laatste plaats spreekt het de horecaondernemers aan dat de Haeghe Groep werk biedt aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Alle soorten en maten

De Kaarsenmakerij zorgt voor een kaarsentotaalpakket. Naast de tafel-, kist- en stompkaarsen levert het bedrijf tafelkaarsen op maat, refills, theelichten en lowboys. Voor bijzondere kandelaars of kandelaars met afwijkende formaten worden dompelkaarsen gemaakt. Bedrijven en organisaties kunnen er terecht voor kaarsen met opdruk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

Goede service en hoge kwaliteit

De kaarsenmakerij bestaat bijna veertig jaar en ook de medewerkers zijn al jarenlang in dienst. De service van de Kaarsenmakers gaat ver: ze houden bij wat het gemiddelde verbruik van een klant is. Wanneer de voorraad naar verwachting op is, krijgt de klant een telefoontje met de vraag of een nieuwe bestelling al gewenst is.

De kaarsenmakerij onderscheidt zich op meerdere fronten. De kwaliteit is hoog door het gieten van de kaarsen, zodat de kaars massief is, langer brandt en niet druipt bij tocht. Dankzij de keus uit ruim dertig kleuren vindt de klant altijd de kleur die past bij het nieuwe tafellinnen of behang. Bovendien kan de klant bij een nieuwe bestelling de resten van de kaarsen inleveren in ruil voor een doos gratis kaarsen. De kaarsresten worden gesmolten, gegoten en weer gebruikt.

Bijzonder

De medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Haeghe Groep weet hun kwaliteiten en talenten op de kaarsenmakerij te ontwikkelen. De medewerkers zijn specialisten. Ze zijn onvermoeibaar, zeer gemotiveerd en enthousiast. Het is ‘hun’ kaarsenmakerij. Dat betekent werk, eigenwaarde en sociale contacten. Met de Kaarsenmakerij hebben tal van  horecaondernemers ‘bijzondere kaarsen’ in huis en ook de mogelijkheid om sociaal verantwoord te ondernemen.

Wilt u de kaarsen van de kaarsenmakerij eens proberen?

Ga direct door naar de webshop om te bestellen of neem contact met ons op. 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend