Medewerker van de Haeghe Groep schroeft een houten stoel in elkaar.

Klussenservice

Onze meerwaarde

  • Inzetbaar bij diverse instellingen
  • Deskundige en ervaren klussers
  • Eenmalig of voor langere tijd
  • Uiteenlopende klussen

U bent hier

Klussenservice

Klussenservice

Klussen: ze komen onverwachts of ze zijn te lang uitgesteld. Het zijn vaak kleine verbouwingen of onderhoudswerk waarvoor een werkgever onvoldoende tijd of mensen heeft. Daarom doen veel bedrijven en organisaties een beroep op de klussenservice van de Haeghe Groep. Hier werken mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als u hen inschakelt, klaart u tegelijkertijd een andere klus: sociaal verantwoord ondernemen. Veel opdrachtgevers zoals bedrijven, instellingen, woningcorporaties en overheidsorganisaties kennen inmiddels de klussenservice van de Haeghe Groep. Iedereen die eenmalig of voor langere tijd extra handen nodig heeft, kan een beroep op hen doen. Naast schilder-, timmer- en loodgieterswerk of sanitaire en elektriciteitswerkzaamheden zijn de mensen van de klussenservice ook beschikbaar voor op- en afbouw bij evenementen. Ook het verhuur-klaarmaken van woningen voor een woningcorporatie en het ombouwen van tl-balken naar energiezuinige armaturen staan op de klussenlijst.

Bijzondere klussen

Voor een strandtenthouder heeft de klussenservice van de Haeghe Groep mooie steigerhouten tafels gemaakt. Ook heeft de klussenservice geholpen bij een interne verhuizing op een school. Dankzij de opleiding en instructies van de Haeghe Groep bestaat de klussenservice uit deskundige, ervaren en bijzonder enthousiaste klussers.

Opdracht of detachering

Opdrachtgevers kunnen kiezen voor een eenmalige opdracht of detachering van medewerkers die het onderhoud van het bedrijf of de instelling langdurig verzorgen. Deze ‘vaste krachten’ zijn dan bij de Haeghe Groep in dienst. En als het nodig is, verzorgen wij de begeleiding van onze mensen bij u op locatie.

MVO

Bij de Haeghe Groep werken mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Juist daardoor valt hun motivatie en plezier in het werk op. Ze nemen u veel werk uit handen. Bovendien geeft u zo invulling aan sociaal verantwoord ondernemen. Daarmee is dus meer dan ‘een klus geklaard’.

Op pad met André

Regelmatig zijn onze medewerkers op pad voor een klus. André monteert bijvoorbeeld kierstandhouders bij de mensen thuis.

 

Heeft u klussen liggen waar u niet aan toe komt?

Bel ons op 070 353 56 98 of vul het contactformulier in. Grote kans dat wij u kunnen helpen.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend