Kwaliteit op maat

U bent hier

Kwaliteit op maat

Kwaliteit op maat

De Haeghe Groep heeft de volgende certificeringen:

  • Keurmerk Sociale Onderneming: hét keurmerk voor maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemers.
    Het Keurmerk Sociale Onderneming laat zien aan alle stakeholders van de Haeghe Groep, personeel, klanten, leveranciers, financiers en opdrachtgevers en anderen dat de Haeghe Groep bewust een relevante plek in de maatschappij heeft ingenomen. Dat zij verantwoordelijkheid neemt voor het eigen personeel en voor de omgeving waarin zij gevestigd is. Kortom de Haeghe Groep is een actieve, betrokken deelnemer aan de samenleving.
  • ISO 9001: De ISO 9001 norm is de hoogste internationale norm van kwaliteitsmanagement.
    ISO 9001 helpt om de kwaliteit en betrouwbaarheid die klanten eisen, te beheersen. Met de ISO 9001 norm wordt beoordeeld of de Haeghe Groep voldoet aan eisen uit wetgeving, klanten en het primaire proces in de organisatie. ISO 9001 wordt ook wel versimpeld als volgt weergegeven: zeg wat je doet, doe wat je zegt, bewijs het!
  • KIWA FSSC 22000: Deze afkorting staat voor Food Safety System Certification 22000. Bedrijven met de ISO 22000:2005 standaard weten wat er nodig is om de gevaren en risico’s van voedselveiligheid te beheersen. Zodat de consumptie van voeding veilig is. Onderdeel van de ISO-standaard zijn de HACCP-richtlijnen. HACCP is een afkorting voor Hazard Analysis and Criticial Control Points en bevat richtlijnen voor de risico-inventarisatie van voedingsmiddelen.
    Het inpakken van voedsel bij de Haeghe Groep is dus in vertrouwde handen.
  • SKAL: Ieder bedrijf dat biologische grondstoffen, halffabrikaten of eindproducten opslaat, moet hiervoor gecertificeerd zijn. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Met de afgifte van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend