Medewerker Haeghe Groep haalt met een heftruck een doos uit een stellage

Logistieke dienstverlening

Onze meerwaarde

  • Goed opgeleide medewerkers
  • Scherp marktconform tarief
  • Breed inzetbare medewerkers
  • Extra mankracht op maat

U bent hier

Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening

Komt u handen tekort in uw bedrijf? Kunt u extra mankracht gebruiken in uw magazijn of zit u te springen om iemand die zorgt voor de aanvoer van extra bouwmaterialen of andere benodigdheden? Bij de Haeghe Groep kunt u terecht voor enthousiaste, goed opgeleide medewerkers tegen scherpe tarieven. En door hen in te zetten, kunt u sociaal verantwoord ondernemen. De medewerkers van de Logistieke Dienstverlening zijn in alle gevallen ‘ondersteunend aan de bedrijfsvoering’. De diversiteit is groot van huismeester, postbezorger en conciërge tot verhuizer, chauffeur, vakkenvuller of magazijnmedewerker. Dat geldt ook voor de opdrachtgevers: supermarkten, verhuisbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en transport- en technische bedrijven maken graag gebruik van deze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Hoe wilt u het?

Onze mensen zijn breed inzetbaar. Dat komt omdat wij altijd kijken naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. De bedrijfsschool van de Haeghe Groep leidt medewerkers speciaal op voor de taken die ze gaan uitvoeren. U kunt onze mensen voor langere tijd inhuren of voor ad-hoc-klussen. Wij kunnen medewerkers ook bij u detacheren. Het werk kan bij u gedaan worden of bij de Haeghe Groep. En als het nodig is, verzorgen wij de begeleiding van onze mensen bij u op locatie.

Kwaliteit

De Haeghe Groep biedt kwaliteit tegen marktconforme tarieven. De Haeghe Groep en opdrachtgevers hebben met de Logistieke Dienstverlening arbeidskrachten die met veel plezier hun werk doen. Door hen in te schakelen hebt u deskundige medewerkers en kunt u  sociaal ondernemen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Het is goed mogelijk dat we u toch kunnen helpen! Bel vandaag nog met de Haaghe Groep 070 353 56 98 of vul het contactformulier in. 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend