Genomineerd voor Topper wedstrijd 2019

U bent hier

Genomineerd voor Topper wedstrijd 2019

SBCM organiseert dit jaar de wedstrijd De Topper van 2019. (SBCM is het kenniscentrum en Arbeids-en opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid).
Medewerkers die voldoen aan de criteria om Topper te worden konden door hun leidinggevende genomineerd worden. 
Vanuit de Haeghe Groep zijn maar liefst twee collega’s aangemeld door hun leidinggevende. Marcel van der Zwan (Haeghe Schoon en Groen-Reigershof) en Yuksel Metin (Haeghe Productie-Food 4) voldeden aan de criteria die gesteld werden.

Marcel van der Zwan

'Marcel durft verantwoordelijkheid te nemen en heeft zich ontwikkeld tot een vakman in het Groen. Hij is klantgericht, collegiaal, vriendelijk en enthousiasmeert nieuwe collega’s’, vertelt Frits Homan in zijn motivatierapport. Over het feit óf hij Marcel aan moest melden als mogelijke Topper hoefde Frits niet lang na te denken. Wél over hoe hij zijn motivatie naar SBCM toe enigszins beknopt kon houden zonder af te doen aan alle kwaliteiten van Marcel.

Yuksel Metin

‘Zijn inzet is niet in woorden te beschrijven, iedere dag is hij te vroeg aanwezig en houdt hij te weinig pauze. Hij is een fantastische ondersteuning voor zijn leidinggevende én een fantastische voorwerker voor alle medewerkers. Groot respect verdient deze man voor zijn inzet.’
Dit zijn maar wat bewoordingen waarmee Jordi van Asselt de inzet van zijn medewerker beschreef. Voorzien van de nodige uitroeptekens en kapitalen. Kortom: iemand die zeker potentie heeft om Topper 2019 te worden.

Hoe nu verder

Binnenkort wordt bekend gemaakt welke drie personen uit de regio Midden Nederland doorgaan voor de finale van de Topperverkiezing. De definitieve winnaar wordt gekozen tijdens het Sterk-aan-het-Werk-Festival op 10 september.
Natuurlijk hopen we van harte dat onze beide collega’s het gaan redden tot de finale. Maar ook als dat niet zo is zijn ze voor ons zéker al TOPPERS!

Links medewerkers Marcel van der Zwan die aan het schoffelen is, rechts staat Yuksel Metin die werkt op de productie-afdeling

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend