Tentoonstelling Haeghe Groep

U bent hier

Tentoonstelling Haeghe Groep

Op 1 juni start de tentoonstelling 'Wij zijn de Haeghe Groep' in het A-deel van het Atrium in het Haagse stadhuis aan het Spui. De tentoonstelling bestaat uit twaalf levensgrote foto's van medewerkers van het sociaal werkbedrijf van de gemeente. Zij tonen daarmee het gezicht van de organisatie en vertellen waarom werken bij de Haeghe Groep zo belangrijk voor hen is.

Gedreven en op haar plek

Murat bijvoorbeeld is doof. Maar hij is vooral een gedreven schoonmaker die zijn werk met hart en ziel doet. Hij stelt er een enorme eer in om alles te laten glimmen en blinken. Of Marijke; na haar opleiding in het VSO vond zij een plek bij de Haeghe Groep. In de catering is zij helemaal op haar plek. Ze vindt het leuk om met mensen om te gaan. En dat komt in haar baan goed van pas.

Talenten

En zo zijn er nog tien prachtige foto's en persoonlijke verhalen van gedreven medewerkers die behalve een afstand tot de arbeidsmarkt, vooral veel talent hebben in het vak dat zij uitoefenen. Dat kan bij de Haeghe Groep in veel verschillende richtingen: van administratie tot groen, van achoonmaak tot catering, van verpakken tot stofferen.
De Haeghe Groep verbindt Hagenaars die wat hulp nodig hebben, met werkgevers die staan voor hun product of dienst en die staan voor een inclusieve stad.

Tentoonstelling

De tentoonstelling is van 1 tot 10 juni in het A-gedeelte van het Atrium in het stadhuis aan het Spui. De foto's zijn gemaakt door Ariane Gordijn, de bijbehorende teksten zijn geschreven door Ans Meiborg.

Hoofd Medewerker Haeghe Groep met quote erbij : Niemand legt de lat zo hoog

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend