Verdiende complimenten

U bent hier

Verdiende complimenten

Medewerkers van de Haeghe Groep (Fietsdepot Haaglanden) zijn blij verrast met de complimenten die zij ontvingen van de Straatvertegenwoordigers Bomenbuurt. (Bewoners kunnen bij een straatvertegenwoordiger terecht met vragen over leefbaarheid, veiligheid en welzijn. Ook is de straatvertegenwoordiger aanspreekpunt voor de bewonersorganisatie, politie en welzijn en meldt hij/zij defecten of vervuiling in de straat).

Zomeractie

In de Bomenbuurt is tijdens de zomermaanden hard gewerkt om de overlast van neergezette- en vergeten fietsen te verminderen. Aan eigenaren van niet meer gebruikte fietsen werd gevraagd of ze deze in wilden leveren om te hergebruiken. Weesfietsen en fietswrakken werden gelabeld door medewerkers van het Fietsdepot. Na een bepaalde tijd werden deze fietsen verwijderd.

Complimenten

Caroline Schuitema, medecoördinator Straatvertegenwoordigers Bomenbuurt, vertelt hierover: ‘Ik, en nog een aantal wijkbewoners, hebben de handhavers aan het werk gezien om dit klusje te klaren. Van labelen tot weghalen. Dat kost een hoop man/vrouwkracht.
Wij zijn heel blij met zo'n actie als deze, en ongelooflijk blij met de mensen achter de schermen die deze klus voor elkaar kregen. Wat hebben jullie veel werk moeten verzetten, sjouwen en tillen.
Nu eens geen mopperende Hagenaars. Maar gemeende complimenten aan jullie. Dankjewel. Wij zijn hier blij mee!’

Deze hulde kunnen de medewerkers in hun zak steken!

Logo Fietsdepot Haaglanden. Zwarte fiets tegen een groene achtergrond. Ernaast de tekst Fietsdepot Haaglanden tegen een zwarte achtergrond.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend