Wethouder op werkbezoek

U bent hier

Wethouder op werkbezoek

In december werd de minikerstmarkt van de Haeghe Groep op het Spui geopend door wethouder Bert van Alphen. Eén van de beloftes die hij toen deed was: 'Ik kom zeker een keer kijken bij de kaarsenmakerij.'
Op donderdag 14 maart was het zover.

Kaarsenmakerij en Boekbinderij

Bert werd ontvangen door Bert Boerman bij de Kaarsenmakerij. Hier mocht hij zelf een aantal kaarsen dompelen en kreeg hij een uitgebreide uitleg over de productie van de kaarsen. Vervolgens werd koers gezet naar de Boekbinderij. Frank Maaskant ontving het gezelschap. Ook hier werden alle 'ins en outs' van het boekbinden uitgelegd. 
Bert was onder de indruk van de professionele uitstraling van de Haeghe Groep.

Personeelsvereniging

Onder het genot van een kopje koffie ging Bert hierna in gesprek met Dick Guijt van de personeelsvereniging. Natuurlijk óver de personeelsvereniging. En dat de PV zeer actief is, weet natuurlijk iedereen bij de Haeghe Groep. Ook de wethouder werd zo enthousiast dat hij zichzelf direct inschreef als lid. Het is dus heel goed mogelijk dat de medewerkers hem binnenkort op de bowlingbaan in Ockenburgh zien! Zijn achterkleindochter heeft hij in ieder geval alvast aangemeld voor het Sinterklaasfeest. 
Terugkijkend is het van twee kanten een heel zinvol werkbezoek geweest. 

Wethouder Bert van Alphen dompelt een kaars in de kaarsenmakerij

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend