Medewerkster Haeghe Groep staat met een dossier in handen bij een dossierkast

Ontzorgingsarrangement

Onze meerwaarde

  • Hulp bij in dienst nemen medewerkers
  • Totale ontzorging of losse modules
  • Opleidingen voor medewerker en u
  • Advies en begeleiding op maat

U bent hier

Ontzorgingsarrangement

Ontzorgingsarrangement

Sinds de invoering van de Participatiewet zijn overheid en bedrijfsleven verplicht om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Daarvoor kunt u terecht bij het Werkgeversservicepunt (WSP) maar ook bij de Haeghe Groep. Wij helpen organisaties in de regio met sociaal ondernemen. De Haeghe Groep is de bruggenbouwer tussen bedrijven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Ontzorgingsarrangement bestaat uit een breed pakket aan diensten. U kunt kiezen voor totale ontzorging maar ook losse modules afnemen.

Bedrijfsscan

Grote organisaties denken misschien dat er geen eenvoudig werk meer is. Maar iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft vaak juist behoefte aan voorspelbaar werk. Via een bedrijfsscan maken wij dat zichtbaar. De Haeghe Groep kijkt samen met u welk werk in aanmerking komt binnen het bedrijf. Daarbij gebruiken wij Jobcarving en Jobcreation. 

Werving en selectie

De Haeghe Groep kan voor u het hele werving- en selectietraject uitvoeren:

  • CV-scan: een eerste selectie van kandidaten uit de doelgroep via hun CV.
  • Sollicitatiegesprekken: hierbij kan de werkgever aanwezig zijn, maar dat hoeft niet.
  • Werkplekonderzoek en -advies: moet de werkplek worden aangepast?

Jobcoaching en begeleiding

Wij ontzorgen door niet alleen advies, maar ook begeleiding op maat te bieden. Onze gecertificeerde jobcoaches zijn erin getraind om kwetsbare werknemers te begeleiden. Ook dienen zij als vraagbaak voor de werkgever. Alle afspraken over begeleiding worden op maat gemaakt voor werkgever en medewerker. Dat noemen wij Jobcoaching. Daarnaast bieden wij begeleiding bij ziekteverzuim en bedrijfsmaatschappelijke vraagstukken.

Opleidingen

De Haeghe Groep verzorgt vele opleidingen voor uw nieuwe medewerker én voor u. Een greep:

  • Voor de werkgever: o.a. trainingen over werken met mensen met een psychische of lichamelijke beperking, gebarentaal en werkmaattraining.
  • Voor de medewerker: o.a. persoonlijkheidstrainingen, bbl-trajecten en opleidingen (o.a. horeca, toezicht, bouw & techniek, toetsenbordreiniging, etageassistent, schoonmaak, licht administratief, receptie, archief en groen).

Kortom, de Haeghe Groep heeft de kennis en infrastructuur in huis om u te helpen sociaal te ondernemen of medewerkers van de Haeghe Groep in dienst te nemen.

Wilt u weten hoe de Haeghe Groep u kunt helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat 070 353 56 98 of vul het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend