Opleiden

U bent hier

Opleiden

Opleiden

De Haeghe Groep ontwikkelt het talent van haar medewerkers

Medewerkers van de Haeghe Groep krijgen de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een training assertiviteit of een training Omgaan met agressie. Een Pit-fit training (Persoonlijke Investering/Fitnesstraining) of een workshop Flexibiliteit. Als het maar passend is voor de medewerker. Dat wil zeggen dat het hem of haar verder helpt in zijn of haar ontwikkeling. En dat is weer mooi voor u. Want dat stimuleert de medewerkers in hun motivatie.

Vakopleidingen

Medewerkers die werkzaam zijn in het groenonderhoud, de schoonmaak of de catering kunnen bij de Haeghe Groep opgeleid worden tot vakbekwame arbeidskrachten. Het niveau varieert van MBO 1 tot en met MBO 3. Zo bent u altijd verzekerd van medewerkers met kennis van hun vak!

Bedrijfsschool en externe partners

Veel trainingen, workshops en cursussen worden intern gegeven door medewerkers van de Haeghe Groep. De bedrijfsschool van de Haeghe Groep heeft daarvoor speciaal opgeleide bedrijfstrainers in dienst. Zij hebben de kennis én de ervaring om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te trainen.

Daarnaast werkt de bedrijfsschool van de Haeghe Groep samen met externe partners zoals het AOC Wellantcollege, ROC-Mondriaan, Ront-managementconsultants en SVS-schoonmaak. Ook deze partners hebben ervaring in het les geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Training on the job

Veel van onze trainingen vindt plaats ‘on the job’. Op de werkvloer dus. Dat heeft als voordeel dat theorie direct toegepast wordt in de praktijk. Voor de medewerkers werkt deze manier van leren vaak het beste!

De voordelen voor u

  • Goed opgeleide medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Opleidingen tot en met MBO 3 niveau
  • Eigen bedrijfstrainers die de medewerkers kennen
  • Vaste externe partners
  • Direct werken in de praktijk

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de wijze waarop de Haeghe Groep haar medewerkers traint en opleidt? Neem dan contact met ons op 070 353 56 98 of vul het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend