Medewerker Haeghe Groep staat achter een geopende bestelbus pakketjes uit te zoeken

Postbezorging en koeriersdienst

Onze meerwaarde

  • Enthousiaste medewerkers
  • Sociaal ondernemen
  • Van inpakken tot afgeven
  • Maatwerk

U bent hier

Postbezorging en koeriersdienst

Postbezorging en koeriersdienst

Van ansichtkaart voor consument tot interne post of mailing voor bedrijven: de mensen van de Postbezorging en Koeriersdienst van de Haeghe Groep verrichten vrijwel alle werkzaamheden die bij post aan de orde zijn, van inpakken tot afgeven. Want de talrijke e-mails en sociale media ten spijt: postbezorging is en blijft mensenwerk. Bij de Haeghe Groep gaat het bovendien om mens & werk: de medewerkers hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Met het uitbesteden van de postbezorging biedt u deze mensen werk en kunt u sociaal verantwoord ondernemen.

Intern of extern bezorgen, van brief tot pakket

Voor postbezorging is de Haeghe Groep onderaannemer van PostNL. In een speciaal ingerichte distributieruimte wordt de post gebracht, verdeeld in tassen en vervolgens in een aantal gebieden in Den Haag lopend bezorgd door de medewerkers. Voor postbezorging buiten deze gebieden zorgt de Koeriersdienst van de Haeghe Groep. Het team brengt ook postpakketten rond in opdracht van Royal Mail. Dat is een mooie combinatie, want lopen voor PostNL kent vaste tijden op de dag en postpakketten worden buiten deze uren bezorgd. Ook voor het rondbrengen van interne post tussen verschillende locaties van een bedrijf of organisatie, is de Haeghe Groep een goede partner. Dit gaat om meer dan mappen en post, ook het rondbrengen van kerstpakketten of relatiegeschenken is inmiddels traditie.

Uw mailing: van vouwen tot bezorgen

De Haeghe Groep staat ook klaar voor het verzorgen van mailings. Dat kan bij de werkgever op kantoor of op locatie bij de Haeghe Groep. Het werk omvat het hele traject. Van vergaren, vouwen en insteken tot en met verzendklaar maken en bezorgen. Aan de opdrachtgever de keus om zelf het werk te begeleiden of dat over te laten aan de Haeghe Groep. Ook bijzondere opdrachten zijn welkom. Zo vullen de medewerkers jaarlijks in opdracht van de Tweede Kamer 15.000 koffertjes met wisselende lesmaterialen voor alle scholen in Nederland. Of staan ze met grote toewijding post in te steken. Dagelijks stappen de medewerkers van de Haeghe Groep met zichtbaar plezier op de fiets of in de (bestel)auto. Met deze mensen beschikt u over professionele en enthousiaste krachten én kunt u sociaal verantwoord ondernemen. Dat is in het belang van mens & werk.

Heeft u koeriers of postbezorgers nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend