René Bruggeling (leidinggevende)

U bent hier

René Bruggeling (leidinggevende)

René Bruggeling (leidinggevende)

René Bruggeling is leidinggevende (teammanager) bij Haeghe Schoon en Groen. Zijn mensen motiveren en laten groeien vindt hij belangrijk.
'Sinds drie jaar werk ik samen met Weverling Groenprojecten. Daarvoor werkte ik als teeltspecialist bij HaegheFlor. Dit is weer iets heel anders.

Detachering bij Weverling

Met Weverling hebben we momenteel een contract voor de detachering van 18 mensen. Deze detachering is jaarlijks in de lente, zomer en herfst. In de winter werken de medewerkers bij de Haeghe Groep binnen.
Ik weet welk werk Weverling heeft en welke mensen hierbij passen. Vaak zijn dit jaarlijks dezelfde medewerkers, maar soms wisselt er toch wel wat. Als onze medewerkers bij Weverling worden gedetacheerd kunnen ze zeggen dat ze daar werken, dat geeft trots en aanzien. Ze zijn er trots om in een Weverling-tenue te werken en in een Weverling-auto te rijden. Ik zie dat ze ook echt gewaardeerd worden door Weverling.

Als leidinggevende medewerkers motiveren

Wij letten op het welzijn van onze mensen, maar de laatste jaren is er ook meer aandacht voor rendement. We vragen meer van onze medewerkers, en dit kan ook. Ik rij zelf een keer per week door de wijk om te checken of alles is gedaan en hoe het er bij staat. Elke maand is er wel fysiek contact met Weverling en elke week bellen we wel even.
Eén van de leukste dingen van mijn werk is het begeleiden van mijn medewerkers. Ik vind het een uitdaging om ze te motiveren.
Dat doe ik door groei te bieden, bijvoorbeeld met cursussen. Zo blijven ze enthousiast en neemt hun zelfvertrouwen toe. En als theoretische cursussen niet lukken, kunnen ze praktijkcursussen doen, bijvoorbeeld een schoffelcursus.'

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend