Medewerker mobiel wasservice met een sprayflacon in zijn rechterhand, poetst de motorkap van een auto schoon met een doek.

Schoonmaak specialistisch

Onze meerwaarde

  • Verantwoord en gedegen
  • Schoon zonder water
  • Ook voor grote evenementen
  • Ervaren en opgeleide medewerkers

U bent hier

Schoonmaak specialistisch

Schoonmaak specialistisch

Computers op de flexplek, bedrijfsauto’s, bruggen en straatmeubilair, graffiti en andere buitenklussen’: de Haeghe Groep maakt het schoon met een minimum aan schoonmaakmiddelen en als het kan zonder water. Deze verantwoorde manier van schoonmaken past bij een bedrijf dat zich inzet voor de toekomst van mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Opdrachtgevers zijn verzekerd van verantwoorde en gedegen schoonmaak én krijgen de kans op sociaal verantwoord ondernemen.

Een schone stad en een schone leefomgeving is voor iedereen van belang

Uitwerpselen van huisdieren en vogels, vervuilde verkeersborden, plakkende kauwgomresten of vies straatmeubilair: het verstoort het straatbeeld en roept irritatie op. Daarom vragen steeds meer opdrachtgevers zoals de gemeente, woningcorporaties en organisatoren van festivals en evenementen de Haeghe Groep voor milieuvriendelijke schoonmaak. ‘Schoon zonder water’ werkt met een minimum aan schoonmaakmiddelen en water.

Van schone werkplek tot schone verkeersborden

Eén van de specialisaties van de Haeghe Groep is het schoonmaken van monitoren, toetsenborden en computermuizen op flexwerkplekken. Dankzij intensieve reiniging met microvezeldoekjes en volledig biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen delen flexwerkers daar een schoon bureau.

‘Schoon zonder water’ betekent ook een forse waterbesparing. Het schoonmaken van straatmeubilair, verkeersborden en openbare toiletten gebeurt met een professionele stoomreiniger. De medewerkers van de Haeghe Groep hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dankzij de begeleiding van de Haeghe Groep bieden zij hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Heeft u een schoonmaakklus die om een specialistische aanpak vraagt?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier. WIj nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend