Medewerker Haeghe Groep niet een stoelstoffering vast

Stoffeerderij

Onze meerwaarde

  • Vakkundige medewerkers
  • Snel en professioneel
  • Duurzaam en kostenbesparend
  • Stoffeerderij met groeiambitie

U bent hier

Stoffeerderij

Stoffeerderij

Voor de medewerkers van de stoffeerderij van de Haeghe Groep kunnen de aantallen niet groot genoeg zijn. Met hun opleiding tot meubelstoffeerder en de opgedane ervaring zijn het experts in het herstofferen. Denk aan meubilair uit trein, tram, bus en metro. Maar ook stadionstoelen, theaterstoelen, kantoormeubilair en eetstoelen en zitmeubilair van hotels en restaurants. U kunt rekenen op kwaliteit en snelheid. En heel belangrijk, u krijgt de kans om sociaal verantwoord te ondernemen.

Duurzaam en kostenbesparend

Herstofferen betekent kiezen voor een duurzame en kostenbesparende oplossing. ‘Want al is de zitting versleten of aan vernieuwing toe, het frame van de stoel of bank kan nog jaren mee’, redeneren veel opdrachtgevers van de Haeghe Groep. Zo liet een grote gemeente een groot aantal kantoorstoelen opnieuw bekleden met stof waarop het gemeentelogo was gedrukt. De kosten hiervan zijn aanzienlijk lager dan een aanschaf van nieuwe stoelen.

Efficiënte logistiek

Aan de hand van de – vaak strakke – planning van de opdrachtgever komen de stoelen of banken in grote aantallen bij de Haeghe Groep. Enige tijd later staan ze weer als nieuw op hun oude plek. Dat is de kracht van deze gemotiveerde en getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ruim vijftig medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd meubelstoffeerder. Hun talenten lopen uiteen en daardoor is het mogelijk het productieproces te verdelen in deelwerkzaamheden. Een aantal medewerkers haalt de oude stof er af, anderen maken de patronen, snijden de stof, verlijmen het polyether en weer anderen stikken hoezen en aan het eind zijn er medewerkers die de stoel stofferen. Zo komt elk talent tot zijn recht en heeft de opdrachtgever snel en professioneel resultaat.

Onze stoffeerderij is een ambitieuze afdeling

Welk bedrijf in Nederland dan ook, of het nu gaat om (openbaar) vervoer, congrescentrum of theater, hotel of restaurantketen, projectinrichter, stadion, overheid of grote ondernemer, ze zijn allemaal gebaat bij deze interessante stoffeerderij. De afdeling heeft ambities en wil groeien, het plezier in het werk is groot. Door zaken te doen met de stoffeerderij van de Haeghe Groep bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Ook biedt u hiermee mensen de mogelijkheid op meedoen in de samenleving. Het betekent voor hen niet alleen werk maar ook eigenwaarde en sociale contacten. Zo zit u goed!

Is het zitmeubilair van uw bedrijf toe aan een nieuw stofje?

Neem vandaan nog contact op 070 353 56 98 of stel uw vraag via het contactformulier.

 

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend