Medewerker Haeghe Groep schroeft een boutje in een stuk metaal

Techniek

Onze meerwaarde

  • Specialisten met hout en metaal
  • Professionele afwerking
  • Marktconforme tarieven
  • Van assemblage tot productie

U bent hier

Techniek

Techniek

Schaven, schuren, frezen, spuiten en monteren: de afdeling Techniek van de Haeghe Groep is gespecialiseerd in het bewerken en monteren van houten en metalen onderdelen. Of het nu gaat om parkbanken, fietsenhangars of het renoveren van kantoormeubilair. Aan het einde van de werkdag bekijken de medewerkers trots het resultaat, want dat is van professioneel niveau. Het zijn mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Door de Haeghe Groep in te schakelen bent u verzekerd van kwaliteit tegen marktconforme tarieven én kunt u sociaal verantwoord ondernemen.

Van parkbanken tot fietsenhangars

Het aanbod van de Haeghe Groep is divers. Uiteraard staan solderen van printplaatjes en elektrotechnische werkzaamheden op de opdrachtenlijst. De achterliggende jaren kwamen er nieuwe producten en mogelijkheden bij. Een voorbeeld hiervan is de parkbank, zoals te zien op het Lange Voorhout en in het Zuiderpark. De zitting is van hout en het onderstel van metaal. De specialisten in zagen, lassen, spuiten en monteren werken hier prima samen. Opdrachtgevers kunnen kiezen uit de standaard productiebank, een luxere uitvoering of een bank op maat. Topprestatie op dit terrein was de opdracht voor 500 banken in twee maanden tijd.

Een ander voorbeeld zijn de fietsenhangars. De opdrachtgever levert onderdelen en de Haeghe Groep monteert hiervan de fietsenhangars en plaatst deze in de stad.

Trots zijn de medewerkers op het assembleerwerk voor zeewaardige catamarans, zoals masten, beams, roeren en delen van de tuigage. Verder maakt de Haeghe Groep voor een groot bedrijf in kantoormeubilair bureaus op maat. Van demontage van het oude bureau tot het opleveren van een splinternieuw exemplaar.

Sociaal ondernemen

Voor overheidsorganisaties zorgt de afdeling voor het schonen van gebruikte computers, die bestemd zijn voor goede doelen. Met een uitstekend machinepark en vakkundige medewerkers en onder andere de eigen bedrijfsschool, is de Haeghe Groep een belangrijke partner op het gebied van ‘hout- en metaalbewerking’. De medewerkers leveren kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Opdrachtgevers van gemeenten tot bedrijfsleven zijn van harte welkom. Hier kunnen zij sociaal verantwoord ondernemen en een verbindende schakel zijn tussen mens en werk.

Niet gevonden wat u zoekt?

Het is goed mogelijk dat we u toch kunnen helpen! Bel vandaag nog met de Haeghe Groep 070 353 56 of laat uw gegevens achter op het contactformulier

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend