Medewerker Haeghe Groep staat bij een machine die barcodeverpakkingen print

Verpakken en Handling

Onze meerwaarde

  • Specialisten in verpakken
  • Ook voor grote aantallen
  • FSSC 22000, HACCP en SKAL 
  • Opgeleide medewerkers

U bent hier

Verpakken en Handling

Verpakken en Handling

De Haeghe Groep is gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen als snoep, chocola, koffie, thee, kruiden, noten en zaden. Ook in het verpakken van non-food, het stickers plakken op actieverpakkingen, het ompakken van bestaande verpakkingen en verpakken in biologisch afbreekbare folies. Naast hoge kwaliteit voor een marktconforme prijs krijgt de opdrachtgever hier ook de kans om sociaal verantwoord te ondernemen.

Grote aantallen en kleine series

Het verpakkingsbedrijf van de Haeghe Groep werkt zowel handmatig als met transwrapmachines en lineaire afvulmachines. Daarmee zijn de verpakkingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt, of het nu gaat om enkelvoudig inpakwerk of hoogwaardige assemblage. Voor grote aantallen draaien de medewerkers hun hand niet om. Alleen al voor de Franse markt verpakken ze jaarlijks miljoenen suikerzakjes. Met hetzelfde enthousiasme werken ze aan kleine series met korte doorlooptijden.

Foodverpakking met FSSC 22000 certificering

Pet op, piercing af, wegen tot op de gram nauwkeurig en alle verpakte food door de metaaldetectie: zo zorgvuldig werkt de Haeghe Groep bij het inpakken van voedsel. De afdeling is FSSC 22000 gecertificeerd, een door de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) ontwikkelde wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. Daardoor gebeurt het verpakken van droge voedingsproducten volstrekt verantwoord. De ruimte is gesepareerd van de overige ruimtes en wordt voortdurend gecontroleerd. Alle producten worden goed gescheiden van elkaar ingepakt, zodat er niets inzit waar een consument allergisch voor kan zijn. Ook het vervoer van het product voldoet aan alle voorschriften.

Ook voor u

De afdeling werkt voor bedrijven die food produceren of erin handelen. Wat als handelseenheid binnenkomt wordt als consumenteenheid weer afgeleverd. Nieuwe opdrachtgevers zijn van harte welkom. Zij vinden op deze afdeling van de Haeghe Groep gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Zij staan voor kwaliteit, zijn flexibel en werken snel. De Haeghe Groep regelt de opleiding en jaarlijkse bijscholing van de medewerkers. Uiteraard met aandacht voor persoonlijke hygiëne en alle aspecten van de certificering.

Medewerker aan het woord

Wilma Holdijk werkt al 35 jaar bij de Haeghe Groep. Zij vertelt aan Fred Zuiderwijk wat ze aan het doen is.

Wilt u de Haeghe Groep inschakelen voor het verpakken van uw product?

Neem vandaag nog contact met ons op 070 353 56 98 of stuur het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend