medewerker Haeghe Groep met petje achterstevoren op en een veiligheidsbril op zijn hoofd houdt in twee handen een aantal lang metalen buizen vast. Hij verricht werkzaamheden in het kader van de Participatiewet.

Wie zijn wij

Onze meerwaarde

  • Invulling van de Participatiewet
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Sociaal ondernemen
  • Wij ontzorgen u

U bent hier

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Kennis en ervaring

De Haeghe Groep verbindt bedrijven en overheden in Den Haag en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kijken naar wat onze medewerkers kunnen. Wij begeleiden ze met onze kennis en infrastructuur zodat ze productief en zinvol werk leveren. Zo ontwikkelen zij hun talenten. En verrassen ze met hun concurrerende kwaliteit. Hiermee veroveren onze mensen een gewone positie in de Haagse samenleving.

Ondersteuning

De Haeghe Groep helpt bedrijven en overheden in de regio met sociaal ondernemen. Ook als u bijvoorbeeld in het kader van de Participatiewet een of meer van onze medewerkers in dienst wilt nemen. De Haeghe Groep heeft de ervaring en expertise om u hierin te ondersteunen. Zo verbindt de Haeghe Groep mens en werk. Dat is Bijzonder Ondernemend.

Meer weten?

Wilt u weten hoe de Haeghe Groep úw bijzonder ondernemende partner kan worden? Neem contact met ons op, 070 353 56 98 of stuur het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend