Missie en visie

U bent hier

Missie en visie

Missie en visie

Missie

De missie van de Haeghe Groep is om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben te verbinden met bedrijven en/of overheden in Den Haag. Dit doen wij door deze afstand te verkleinen via talentontwikkeling en door het leveren van waardevol werk. De Haeghe Groep: de verbindende schakel tussen mens, werk en werkgever.

Visie

De Haeghe Groep is uitgerust met alle middelen om de sociaal-zakelijke partner van bedrijven en/of overheden te zijn. Daarmee bieden we onze partners toegevoegde waarde waardoor hun bijdrage aan de participatiesamenleving gegarandeerd is. Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgt door bij of via ons te werken de gelegenheid zijn talent te ontwikkelen om maximale prestaties te leveren en van waarde te zijn voor de samenleving. Wij doen dat samen met onze partners, zodat onze medewerkers een gewone positie in de Haagse samenleving krijgen. Wij verrassen daarbij onze klanten met een concurrerende kwaliteit.

Niet gevonden wat u zoekt?

Het is goed mogelijk dat we u toch kunnen helpen! Bel vandaag nog met de Haeghe Groep, 070 353 56 98 of stuur het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend