Sociaal ondernemen

U bent hier

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Wij zijn bruggenbouwer tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers in Den Haag. Dit doen wij door deze afstand te verkleinen via talentontwikkeling en door het leveren van waardevol werk. Zaken doen met de Haeghe Groep is Sociaal Ondernemen. 

Slim ondernemen

Bedrijven die actief sociaal (of Maatschappelijk Verantwoord) ondernemen hebben een streepje voor bij opdrachtgevers, klanten, kredietverleners en subsidieverstrekkers. Sociaal ondernemen is zo langzamerhand economische noodzaak. Uw relaties vragen erom en klanten gaan er vaak zelfs vanuit.

Win-win situatie

En u? Vindt u het zelf vooral belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn? Of wilt u uw werk gewoon slimmer organiseren ...... maar wel op een verantwoordelijke manier? Of bent u op zoek naar de mogelijkheden voor het invullen van de 'social return paragraaf' ? De Haeghe Groep biedt allerlei interessante samenwerkingsmogelijkheden. Een win-win situatie dus.

Interview met Robert Medenblik van verhuisbedrijf Van der Velde-'t Veentje

Robert Medenblik, directeur van Van der Velde-'t Veentje vertelt waarom samenwerken met de Haeghe Groep, sociaal ondernemen is.

Neem contact met mij op

Bijzonder ondernemend